Souhlasím se shromažďováním a zpracováním souborů cookies, které zpracovává společnost Google v souladu se svými Zásadami. Více informací ZDE. Rozumím

V eshopu máme již nové modely disků Racing Line pro letošní rok.

Stará dobrá pravda, že "Kola dělaj auto", platí asi čim dál více. Doby, kdy se na Oktávce objevili 17tky jako rarita jsou již dávno pryč a nové vozy se běžně osazují 18" a většímy koly.

Na našem eshopu nabízíme široký výběr alu disků Racing Line. Tato značka nabízí kvalitní alu disky pro většinu světových značek aut. Disky jsou vyráběny v několika továrnách v Evropě či domovské továrně na Taiwanu. Mají veškeré potřebné homologace pro provoz v EU. Na vyžádání lze k diskům vydat typový list za poplatek 300,- Kč, se kterým Vám pak disky na dopravním inspektorátu zápiší do TP.

Veškeré příslušenství potřebné pro montáž je k alu diskům ZDARMA!!! (šrouby/matky, středové kroužky a krytky)

Pro zimní provoz lze objednat disky se speciální povrchovou úpravu pro zimu. Tyto disky jsou vždy v eshopu označeny jako disky pro celoroční provoz.

Disky lez vybírat zde:

https://www.levnepneu.com/katalog/47/alu-disky/

Při výběru je třeba zadat průměr disku v palcích o který máte zájem. Dále pak počet a rozteč šroubů v mm. Tu však nikde nenajdete, je třeba jí znát. Dále je u disků uveden parametr ET, což je zális disku. V TP ho máte u disků uvedený, ale většinou pro plechové nebo originál alu disky. Pokud se liší ET nebo šířka ráfku s rozměry v TP, pak pro tento případ slouží právě typový list. S ním se pak rozměry zakoupeného disku dají celkem jednoduše zapsat do technického průkazu. Stačí zajet na STK pro potvrzení do typového listu a poté nechat disky zapsat do TP na dopravce.

Pokud si s výběrem disků nevíte rady, můžete napsat na email info@levnepneu.com nebo volat na tel. 777339009.