Souhlasím se shromažďováním a zpracováním souborů cookies, které zpracovává společnost Google v souladu se svými Zásadami. Více informací ZDE. Rozumím

Nabízíme dezinfekci prostor výkonným ozonizérem. Ozón účinně a rychle dezinfikuje celé prostory jako jsou automobily, lékárny, kanceláře, šatny, čekárny popřípadě jiné prostory.

 

 

Nabízíme dezinfekci prostor výkonným ozonizérem. Ozón účinně a rychle dezinfikuje celé prostory jako jsou automobily, obchody, kanceláře, šatny, čekárny popřípadě jiné prostory.

Ozon eliminuje bakterie, viry a plísně

Ozon jako nejsilnější dostupný oxidant působí na bakterie a viry mimořádně účinně. Neexistuje žádný virus, bakterie ani plísně, které by odolaly ozónu. Koncentrace ozónu od 0.4 ppm se ukázala dostatečná pro zabití všech bakterií, virů, plísní a hub. Desinfekční vlastnosti jsou udávány likvidací nejrezistentnějšího Echoviru-12 do 12 minut. Použité koncentrace jsou o řád nižší, než je toxicita pro živé buňky. Sterilizace a dezinfekce je nezávislá na přítomnosti amoniaku (NH3) a není ovlivněna hodnotou pH na rozdíl od chlóru. Mikroorganismy, které jsou za normálních podmínek rezistentní vůči chlóru nebo potřebují hodiny kontaktního času, jsou zničeny ozónem během několika sekund.

Účinky ozónu:

  • ozón je plyn, který se dostane hluboko do všech míst v interiéru a pórů materiálů
  • účinně ničí plísně, houby, roztoče, alergeny, viry a bakterie
  • rozkládá chemické látky, neutralizuje zápach
  • je nejsilnější přírodní dezinfekcí
  • odstraňuje příčiny alergií
  • odstraní zápach
  •  

 

Co je ozon?

Ozon je plyn skládající se ze tří atomů kyslíku. Jeho chemická značka je O3. Ozón je velmi silný oxidant a používá se jako chemicky čistý dezinfekční prostředek. Vyznačuje se charakteristickým zápachem, respektive vůní, jakou můžeme cítit ve vzduchu po typické letní bouřce.

Lidský čich je na tuto vůni citlivý a je proto schopen zaregistrovat neškodné koncentrace tohoto plynu ve vzduchu. Podle článku na webu dentalcare.cz je to jeden z nejsilnějších a nejúčinnějších oxidačních prostředků – jeho sterilizační efekt je podle článku 3500× účinnější než při použití chlóru (zdroj Wikipedie).

Cena?

Osobní automobil 380,-

Dodávky, SUV atd. 490,-

!!!AKCE!!! BĚHEM MONTÁŽE PNEU NEBO ČIŠTĚNÍ PÁROU OZON POUZE ZA 190,-!!!

Ozónování prostor mimo náš servis 400,- Kč bez DPH za každou započatou hodinu.

Příjezd 5,- Kč/km, min. 100,-Kč