Souhlasím se shromažďováním a zpracováním souborů cookies, které zpracovává společnost Google v souladu se svými Zásadami. Více informací ZDE. Rozumím

Pneuservis www.LevnePNEU.com – Jiří Portlík, Litomyšl

Náš pneuservis v Litomyšli Vám nabízí JIŽ OD ROKU 2002 kompletní servis pneu (montáž/demontáž, opravy defektů, vyvažování kol - pro osobní i dodávkové vozy), prodej pneu (nové pneumatiky - letní a zimní, použité pneumatiky, nové protektory) a prodej nových i použitých disků (alu kola, plechové disky). NOVĚ AKCEPTUJEME PLATEBNÍ KARTY!!!

Rádi Vám pomůžeme se správným výběrem pneu nebo disků pro vaše auto - VOLEJTE NA TEL. Č. 777 339 009.

Internetový obchod

Navštivte náš internetový obchod - nabízíme široký sortiment pneumatik, alu kol nebo protektorů. Přejít do obchodu.

DOPRAVA 100,- za 1 kus pneu, nad 12.000,- MÁME JEŠTĚ STÁLE DOPRAVU ZDARMA!!!

Prodej nových i použitých pneu a disků

Přijeďte si k nám vybrat nové letní nebo zimní pneu (ale i použité za nízké ceny) kvalitních a prověřených značek Goodyear, Dunlop, Michelin, Pirelli, Barum, Nokian, Continental, Bridgestone, Firestone, Semperit, Kleber, Uniroyal, Fulda, Toyo, Debica, Nexen, Vredestein, Hankook, Sebring, Kumho a dalších. Máte-li zájem o protektory, ty u nás seženete také!

Alu kola a plechové disky

Sháníte-li alu kola nebo plechové disky na Váš automobil, pneuservis JIŘÍ PORTLÍK Vám nabízí širokou škálu typů a velikostí disků. Přezutí na nová kola je samozřejmostí!

TPMS SENSORY

TPMS (systém monitorování tlaku v pneumatikách) je systém namontovaný ve vozidle, který hlídá tlak v pneumatikách a informuje řidiče o jeho poklesu.

Nabízíme univerzální programovatelné senzory. Jedná se o  EZ-senzor od lídra na trhu firmy Schrader. Dokážeme naprogramovat sensory pro více jak 90% aut na trhu.

Také nabízíme kompletní nabídku náhradních dílů pro TPMS senzory, programování, diagnosticku a servis TPMS .

Pro více informací volejte na číslo: 777 339 009.

Úschovna pneu

Nemáte doma prostor na uskladnění zimních nebo letních pneu? Využijte úschovny pneu pro naše zákazníky. Po výměně letních pneu na zimní (a naopak) v našem pneuserivsu si u nás můžete vždy demontované pneu uskladnit do každé další výměny! Nabízíme Vám uskladnění Vašich pneumatik od 400 Kč/sada/sezona.

RYCHLOSERVIS

Pokud vás nebaví nebo nemáte čas čekat na opravy a servis vašeho vozu, náš autoservis je tu právě pro vás. Všechny níže uvedené služby u nás můžete získat na počkání:

Brzdové soustavy

  • brzdové destičky
  • brzdové obložení
  • brzdové kotouče
  • brzdové kapaliny
  • lanovody ruční brzdy

Provozní kapaliny

  • motorové oleje
  • chladící kapaliny
  • tukové náplně (vybrané)
  • filtry – olejové, vzduchové, speciální

Dále provádíme výměny tlumičů, autobaterií, žárovek a další drobné opravy.

Pro zkrácení chvilky čekání jsme pro vás připravili Wi-Fi připojení na internet zcela zdarma.